OVER ONS

OVER ONS

Klein specialist in beauty is opgericht in 2019 en is een onderdeel van Klein specialist in wellness. In 2012 is Klein specialist in massage opgericht en verzorgt duizenden professionele massages per jaar via verschillende locaties.

Alle medewerkers zijn professioneel opgeleid, hebben jaren lang ervaring en kunnen u op verschillende vlakken advies geven.

Het verzorgen en onderhouden van uw lichaam zorgt voor een betere uitstraling, u voelt zich meer zelfverzekerd en uw huid zit strakker om uw lichaam. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoge producten. Deze producten zijn niet getest op dieren en zijn geheel organisch. Alle producten die wij tijdens de behandeling gebruiken kunt u bij ons in de praktijk of via de website aanschaffen. Voor informatie en advies kunt u terecht bij een van onze specialisten.

U kunt kiezen uit 4 behandelingen: 30, 45, 60 en 90 minuten. De tijd van de behandeling bepaald wat de specialist allemaal kan doen. U kunt dit ook door de specialist in laten vullen. Als u niet weet wat voor behandeling moet kiezen dan raden wij de COMFORT behandeling van 45 minuten aan.

Vooraf aan de behandeling wordt er een intake gesprek gehouden, dit gesprek is volledig kosteloos. Tijdens deze intake kunnen er eventuele lichamelijke klachten aan gegeven worden en wordt de behandeling ingevuld naar uw wensen. Ook wordt er aan het begin van de behandeling een huid analyse gedaan. De specialist kan na de huid analyse beter bepalen welke producten en behandeling voor uw huidtype geschikt zijn.

U kunt heel gemakkelijk online een afspraak in plannen via de website en zelf kiezen welke specialist u wilt.

Voor verdere informatie of vragen kunt u altijd mailen of telefonisch contact opnemen.

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een beauty behandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor beauty.

BEHANDELINGEN

Klein specialist in beauty staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een beauty behandeling te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.
Sluit Menu