PIROCHE PRODUCTEN

Piroche producten

Wij werken tijdens de behandelingen met de producten van Piroche, dit merk staat in teken van liefde voor de natuur en het milieu.
De producten zijn vrij van:
– Micro plastics (polythyleen)
– Hormonen
– Dierlijke stoffen
– Parabenen

Door de zeer uitgebreide Piroche lijn is het voor ons mogelijk uw behandeling volledig te personaliseren, een persoonlijke behandeling waarbij u volledig centraal staat. De lijn bestaat uit: reinigingsproducten, maskers, peeling, ampullen voor extra verzorging voor de veeleisende huid. Dag en nacht creme’s voor alle huidtypes zoals vochtarme huid, acne huid, couperose huid, gevoelige huid, verslapte huid etc. 

Voor meer informatie over de producten verwijzen wij u door naar Piroche producten, of neem contact met ons op.

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een beauty behandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor beauty.

BEHANDELINGEN

Klein specialist in beauty staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een beauty behandeling te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.
Sluit Menu