Reviews

Review schrijven
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Schrijf uw eigen review

door John Barends Tanasale op Klein Massage
Slaapverwekkend goed !

Voor mijn verjaardag een Klein massage-cadeaubon gekregen van Robin & Mandy van Barends Training. Vanochtend een ontspanningsmassage gehad van Corine. In een relaxte sfeer kwam ik door de massage helemaal tot rust en had zo in slaap kunnen vallen. Erg prettig. Hartelijk bedankt Corine, tot ziens.

door Carolien Hardendood op Klein Massage

Gisteren mijn eerste (sport) massage gehad. Heerlijk ontspannen, sierknopen zijn weer weggemasseerd. Rug ook weer een stuk flexibeler.
Ik heb al een nieuwe afspraak staan!

door Hélène op Klein Massage
Zoooo ontspannen!

Regelmatig masseert en van de Klein massage specialisten me, een ik ben er zo blij mee! Het is zooooooo ontspannen! Ik ben ernaar toe gegaan vanwege rugklachten, die zijn nu gelukkig over. Maar ik blijf graag gebruik maken van de massages. Super fijn, en goed voor mijn lijf!

door Maja op Klein Massage
Top die nieuwe locatie!!

Ik kom nu reeds 3 jaar al bij Klein massage. Ik kom voor ontspanning en heb ook lichamelijke klachten. Massage is voor mij een middel om dit in toom te houden. en dan maakt het eigenlijk niet uit bij door welke masseur ik behandeld wordt.
Vandaag voor het eerst op de nieuwe locatie geweest en wat een heerlijke rust. Voorheen kon ik niet altijd even goed ontspannen door geluiden. Nu gaat het top!
Ook het gratis parkeren voor de deur is ideaal. Waar vindt je dat nog in Leiden.
Ik vindt het een hele goede zet!
Ik blijf!!
Groetjes Maja

door Anouk op Klein Massage
Heerlijk!

Vandaag de ontspanningsmassage gehad. Het was heerlijk! Erg veel stress laatste tijd en dit is gewoon top en heeft goed geholpen! Corine, Dankjewel!!

door Mirjam Warner op Klein Massage

Vandaag voor het eerst in een hele lange tijd weer eens naar een masseur gegaan . In verband met een verlegen onderrug behoorlijk zenuwachtig . Na een intake gesprek waar ik rustig aan kon geven waar het probleemgebied was , adviseerde Jolger om eerst een ontspanningsmassage te geven en daarna een diepere sport massage. Zeker een aanrader ! Kwam zeer relaxed weer naar buiten en kom ook zeker weer terug.

door Elena Burgos op Klein Massage
Excellent!

Fantastic quality for money! Ellen is very professional and carefully assesses your health before starting treatment. I had a holistic massage, which I recommend. The place is relaxing, clean and warm. I am glad to have found her in Leiden. A place to go back to!

door Claudia op Klein Massage

Diverse massages gehad bij Ellen en allemaal als zeer prettig ervaren. Haar massages kenmerken haar persoonlijkeid, krachtig, intens, gevoelig en puur.

door Kevin op Klein Massage
Super chill!

Nog nooit eerder zo’ n fijne massage gehad. Meteen maar een kaart gekocht. Goed.om er maar in te houden. Vaak last van mijn rug, maar dit werkt ook echt heel ontspannend.
Top dat je gewoon makkelijk online een afspraak kan inplannen. Makkelijk parkeren. Goede korting met een 10 Rittenkaart.
Super! Tot snel!
Groetjes Kef

door F. R op Klein Massage
Sportmassages bij Corine

Langs geweest bij Corine voor sportmassages. Ze had veel aandacht voor waar ik precies last van had en hoe dat aan te pakken. Het zijn fijne massages met een ontspannen sfeer en voor herhaling vatbaar, zeker een aanrader!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

GRATIS INTAKE

Bent u voor het eerst bij ons dan wordt er altijd een korte intake afgenomen. Deze intake is gratis en gaat niet van uw behandeltijd af. Deze intake is bedoeld om een idee te krijgen over de verzorging van uw huid. Ook kunt u tijdens de intake eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen aangeven.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor beauty.

BEHANDELINGEN

Klein specialist in beauty staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een beauty behandeling te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.
Sluit Menu